Fortrolighedspolitik

Databeskyttelse er et vigtigt emne, og da vi behandler dine persondataoplysninger, har vi indført denne privatlivspolitik, der informerer dig om, hvordan vi behandler dine data.

Vi indsamler oplysninger om vores kunder og besøgende på vores hjemmesider, medarbejdere og jobsøgende.

Ønsker du at kontakte os vedrørende vores holdning til behandling af personoplysninger, er du velkommen til at sende os en mail på: info@vammencamping.dk .

Behandling af personoplysninger

Vi indsamler og behandler relevante oplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller kontakter os på fx telefon eller e-mail. Dette sker for eksempel ved brug af vores hjemmeside, tilmelding til vores nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer og giveaways, registrering af en ny bruger eller reservationer foretaget via vores hjemmeside og/eller personligt.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer information ved hvert besøg på vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografiske placering samt din kliktrafik på hjemmesiden .

Når du kontakter os via e-mail, webformular eller bruger vores online bookingsystem, behandler vi også oplysninger såsom: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det er typisk i forbindelse med et køb, bestilling af et katalog mv. og et abonnement på nyhedsbrevet.

Sikkerhed

Vi har indført passende tekniske og organisatoriske forholdsregler mod enhver utilsigtet eller ulovlig sletning, offentliggørelse, tab, forringelse, misbrug eller enhver anden ulovlig behandling af dine personoplysninger.

Formål

De indsamlede oplysninger kan bruges til at identificere dig som bruger og til at vise annoncer, der højst sandsynligt vil være relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger, samt til at levere de tjenester, du har efterspurgt, som f.eks. et nyhedsbrev. Derudover bruger vi også disse oplysninger til at optimere vores tjenester, såvel som indholdet på vores platform.

Datareduktion

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de personoplysninger, der er nødvendige for, at vi kan opfylde vores primære mål. Desuden kan typen af data, der indsamles og opbevares til vores forretningsdrift, bestemmes af loven. Typen og indholdsbredden af de personoplysninger, vi behandler, kan være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller ethvert andet lovligt ansvar.

Dataopdatering

Da vores service er afhængig af nøjagtigheden af dine personlige data, anmoder vi dig om at give os besked om eventuelle relevante ændringer af dine dataoplysninger. Du kan bruge kontaktoplysningerne beskrevet ovenfor til at informere os om ændringerne, og vi vil sikre, at dine personlige data opdateres.

Varighed af opbevaring

Dine data opbevares kun i den varighed, som loven tillader, og vi sletter dem, så snart de ikke længere er relevante for os. Varigheden af lagringen afhænger af, karakteren og årsagen til lagringen.

Samtykke

Når du som kunde sikrer et køb eller en reservation hos os, giver du os automatisk samtykke til, at bruge dine personoplysninger, for at vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser, samt for at deltage i en formålsmæssig kommunikation.

Derudover kan du også give dit udtrykkelige samtykke til henholdsvis:

  1. Tilmelding til vores nyhedsbrev: Samtykke kan trækkes tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet, via linket på vores nyhedsbrev.
  2. Brug af personoplysninger til markedsføringsformål

Samtykke kan trækkes tilbage ved at kontakte os (som beskrevet ovenfor i denne politik)

Dine rettigheder

Skulle du ønske at få adgang til nogle af de personoplysninger, vi måtte have om dig, er du velkommen til at rette din anmodning til: info@vammencamping.dk . Du kan også skrive til os på den samme e-mailadresse for at rette eventuelle forkerte data eller for at give udtryk for andre bekymringer.