Billeder

Rundt på pladsen

Hvis du går en tur rundt på pladsen kan du oplevere alt fra stille natur og flot udsigt, folk der hygger sig i krogene med musikinstrumenter og til forskellige spontane eller arrangerede aktiviteter på pladsen.

 

Pejsestuen og musik m.m.

Ung som gammel hygger sig om aftenen i pejsestuen, hvor vi tænder op i det åbne ildsted. Her spiller campisterne ofte musik for hinanden, imens der hyggesnakkes, gøres nye bekendtskaber, læses bøger og spilles spil ved bordene. Om dagen er her også et liv, og nogle øver sig i vores pavillon. Især på regnvejrsdage samles campisterne om dagen i pejsestuen og nyder atmosfæren og samværet i pejsestuen.

 

Børn og unge

På pladsen er der flere legepladser og enkelte frit pladserede legeredskaber, hvor børnene kan udfolde sig. Rundt om på pladsen, bl.a. på sportsarealet, kan du være med i forskellige lege, spil og aktiviteter. F.eks. beach volley, djembe trommeundervisning og Kapow (sjovt spil med skumgummibat). Om aftenen er der mulighed for at de unge kan samle sig i vores ungdomspavillon og skabe den samme gode stemning omkring åbent ildsted og musik, som i den store pejsestue, men her kun for de unge.

 

Mad

Vi har en række forskellige madtilbud, f.eks. griller vi pølser over det åbne ildsted, ryger guldørreder og serverer vafler og is. Hver morgen bager vi også økologiske rundstykker. Vi har også madaktiviteter, hvor campisterne selv er med; f.eks. gør-det-selv pizza, hvor vi sørger for dej, form og bagning.

 

Søen

Vammen Camping ligger helt ned til en af Danmarks længste søer: Tjele Langsø. Den store tømmerflåde agerer som badebro, når vi ikke bruger den til tømmerflådetur eller f.eks. koncert. Ved stranden kan man sole sig, tage en dukkert i vandet eller udnytte mulighederne for f.eks. windsurfing eller en kanotur. Medbring gerne egen båd mv. (u. motor) eller benyt dig af vores udlejningskanoer.