Kontakt

  • [:da] Indehaverne Anine og Harm-Wulf Sluyterman byder dig velkommen til en glad familieferie. [:en] The holders Anine and Harm-Wulf Sluyterman welcomes you to a happy family holiday [:de] Die Besitzer Anine und Harm-Wulf Sluyterman begrüßt dich zu einem frölichen Familienurlaub. [:nl] De eigenaars Anine en Harm-Wulf Sluyterman heten u welkom voor en gezellige vakantie met het gezin[:]

Hvis du, efter at have set på siderne, har yderligere spørgsmål eller gerne vil reservere en plads, er du velkommen til at kontakte os:

Anine & Harm-Wulf Sluyterman

Vammen Camping

Langsøvej 15

8830 Tjele

Tlf. +45 86 69 01 52

E-mail info@vammencamping.dk

OBS: Postadressen er Langsøvej, men for bedste adgangsvej følg campingskiltene fra Vammen og kør ad Bygmarksvej ned til campingladsen (se også vejbeskrivelse).

Åbningstider
Vammen Camping har åbent fra 29. april til 1. september. For håndværkere på f.eks. Apple-byggeriet har vi pt. helårsåbent.

Der er åbent for nyankomne campister hver dag fra kl. 8:30 til 12:00 og fra 14:00 til 23:00. Hvis du forventer at ankomme udenfor dette tidsrum, så kontakt os venligst på forhånd. Vi har pladser til sene (efter kl. 23:00) og tidlige ankomster.

Kiosken er åben hver dag 8:30-12:00 og 14:00-18:00.

Det åbne ildsted i pejsestuen tændes hver aften kl. 21:00.

Restaurant Ildstuen

Hold f.eks. dit bryllup, konfirmation el. rund fødselsdag i en stemningsfuld atmosfære med god mad.

I Pejsestuen og de skønne omgivelser på Vammen Camping er det muligt. Vi kalder det “Restaurent Ildstuen”. Se mere på ildstuen.dk

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required