COVID-19

Vi har åbent 1. maj til 30. september, og følger løbende anvisninger fra myndighederne. Det medfører en række forholdsregler, som er opridset nedenfor. Denne side vil løbende blive opdateret, som retningslinjerne udstukket af myndighederne ændrer sig.

På campingpladsen vil der ved ankomst være skiltning af de til enhver tid gældende forholdsregler, ligesom vi står til rådighed hvis du har spørgsmål omkring vores håndtering af risikoen for COVID-19 smitte.

Grænseåbning

15. juni åbnes de danske grænser for turister bosiddende i Tyskland, Island og Norge. Gæster fra disse lande kan krydse grænsen med en reservationsbekræftelse fra os (kontakt os gerne for at få en tilsendt).

Sanitet

Sanitetsbygningen rengøres og tilses oftere. Ud over almindelig rengøring, vil vi jævnligt desinficere kontaktflader, såsom håndtag, wc-sæder og kontakter. Der må maks. være 10 personer ad gangen i hvert lokale. Dvs. maks 10 personer i f.eks. campingkøkken og vaskepladser ved hhv. herrer og damer. Personer der ikke er fra samme enhedsplads/husstand bedes holde god afstand.

Pejsestue og informationen

Maks. 5 gæster i informationen ad gangen. Fra 18. maj er Pejsestuen åben igen; se skiltningen for afstandskrav mv.

Morgenbrød/rundstykker

Vi bager fortsat økologiske rundstykker, men bestillingen vil af hygiejniske årsager kun kunne foretages via sms eller i informationen. Se de nærmere oplysninger i informationen.

Udendørs ophold

Der må ikke forsamles mere end 10 personer ad gangen både indendørs og udendørs. Det betyder bl.a. at der på hhv. stranden, tømmerflåden og legepladser mv. maksimalt må forsamles 10 personer. Begrænsningen gælder også ved enhedspladserne. Dvs. der må maksimalt opholde sig 10 personer på en given standplads.

Senest opdateret: 29. maj.