COVID-19

Vi har åbent 1. maj til 30. september, og følger løbende anvisninger fra myndighederne. Det medfører en række forholdsregler, som er opridset nedenfor. Denne side vil løbende blive opdateret, som retningslinjerne udstukket af myndighederne ændrer sig.

På campingpladsen vil der ved ankomst være skiltning af de til enhver tid gældende forholdsregler, ligesom vi står til rådighed hvis du har spørgsmål omkring vores håndtering af risikoen for COVID-19 smitte.

Grænseåbning

Alle EU-lande inklusive Norge, dog undtagen Sverige og Portugal, kan indrejse til Danmark. Dog skal der ved grænsen kunne forevises en bookingbekræftelse fra os. Kontakt os gerne for at få en tilsendt. Det koster 30 EUR i depositum, som modregnes 100% ved afregning på campingpladsen.

Sanitet

Sanitetsbygningen rengøres og tilses oftere. Ud over almindelig rengøring, vil vi jævnligt desinficere kontaktflader, såsom håndtag, wc-sæder og kontakter.

Morgenbrød/rundstykker

Vi bager fortsat økologiske rundstykker, men bestillingen vil af hygiejniske årsager kun kunne foretages via sms eller i informationen. Se de nærmere oplysninger i informationen.

Senest opdateret: 25. juni.